بررسی مسائل مسکن، اشتغال، ورزش و قانون حمایت از معلولین مراغه

نمایندگان و اعضای هیئت مدیره جامعه معلولین مراغه روز گذشته با سید فرید موسوی، نماینده مردم مراغه در مجلس شورای اسلامی، دیدار و گفتگو کردند. در این نشست، موضوعات کلیدی همچون مسکن ملی، اشتغالزایی برای معلولین، توسعه ورزش و اجرای قانون حمایت از حقوق معلولین مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

 این دیدار به منظور پیگیری مطالبات جامعه معلولین و تسهیل اجرای سیاست‌های حمایتی دولت برگزار شد.

سید فرید موسوی در این جلسه بر لزوم اولویت‌بخشی به نیازهای معلولین در برنامه‌های توسعه‌ای تأکید کرد و اظهار داشت: "اجرای کامل قانون حمایت از حقوق معلولین، به ویژه در حوزه‌های مسکن و اشتغال، از اولویت‌های مجلس است و تلاش خواهیم کرد تا موانع موجود را برطرف کنیم."

نمایندگان جامعه معلولین مراغه نیز ضمن قدردانی از حمایت‌های نماینده مجلس، چالش‌های موجود در دسترسی به مسکن ملی و فرصت‌های شغلی را مطرح کردند. آنها همچنین بر ضرورت توسعه امکانات ورزشی برای معلولین تأکید ورزیدند و پیشنهادهایی برای بهبود اجرای قانون حمایت از معلولین ارائه دادند.

کد خبر 156683

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 1 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد